DeBrusk tomu nemohol uveriť: Dvakrát v jednom dueli prišiel o prvý bod v sezóne

Útočník tímu Boston Bruins, Jake DeBrusk, vstúpil do sezóny s troma zápasmi bez bodového zisku. Svoje suchoty chcel ukončiť vo štvrtkovom zápase proti Coloradu a dvakrát sa tešil, že sa mu to podarilo. V oboch prípadoch však rozhodcovia jeho radosť prekazili.

Najskôr bol neuznaný gól Karsona Kuhlmana, pri ktorom by si DeBrusk pripísal asistenciu. Rozhodcovia ho neuznali pre nedovolené bránenie v hre brankárovi, ktorého sa dopustil David Krejčí.

The goal was wiped out for goaltender interference, but still an impressive sequence for the Krejci line.

Good stuff from DeBrusk to capitalize on the miscue from Cale Makar. pic.twitter.com/ZqI8S8QfjX

— Conor Ryan (@ConorRyan_93) 11. októbra 2019

Neskôr, keď už sa DeBrusk tešil aj z pekného gólu do vinkla počas presilovej hry, nakoniec rozhodcovia gól Bruins odobrali, pretože pri vstupe do pásma sa dopustili postaveniu mimo hry. Ďalší úspešný postreh Jareda Bednara a jeho tímu, ďalší frustrujúci moment pre DeBruska.

DeBrusk scores after a sick backhand no look pass from Pastrnak buut.... pic.twitter.com/BWZqvkxbft

— Avalanche Gifs (@Avs__Gifs) 11. októbra 2019

„Vždy, keď konečne zabodujete a je vám to odobrané – dvakrát – je to jedna z vecí, ktorým nemôžete takmer ani uveriť. Takto to však u mňa teraz chodí,“ povedal dvadsaťdvaročný útočník, ktorý má aj po prehre 2:4 s Avalanche na konte nula bodov.

„Skóroval som a mal som asistenciu, ale odobrali mi ich. Mali sme my vyhrať tento zápas 4:2, ale úprimne, asi to góly neboli. Jeden bol ofsajd, druhý bránenie v hre brankárovi. Pozreli sa na to a tak to zhodnotili. Nemyslím si, že sa to teraz bude nabaľovať, ale určite ma to štve.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 10. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL