Mohli by Hurricanes dať druhú šancu Ho-Sangovi či Puljujärvimu?

Tím Carolina Hurricanes by si mohol chcieť ešte rozšíriť hĺbku svojej ofenzívy. A vyzerá to tak, že by mohol byť ochotný skúsiť to s hráčmi, ktorí čakajú v NHL na druhú šancu.

„Už telefonicky oslovovali tímy a jeden hráč, o ktorého sa zaujímali, je Josh Ho-Sang. Jesse Puljujärvi je ďalší hráč, o ktorom mi bolo povedané, že sa na neho Hurricanes pýtali,“ povedal Pierre LeBrun z TSN.

Islanders draftovali Ho-Sanga v roku 2014 z celkového 28. miesta, ale odvtedy sa trápil s presadením sa v kanadsko-americkej NHL. Odohral v nej len 53 zápasov so ziskom 24 bodov (7+17), pričom viackrát vyjadroval svoju nespokojnosť s newyorskou organizáciou.

Oilers dokonca urobili z Puljujärviho draftovú štvorku v roku 2016. Odvtedy za prvý tím odohral 139 zápasov, v ktorých zaregistroval 37 bodov (17+20). V lete odmietol s tímom podpísať novú zmluvu a požiadal vedenie o výmenu. Medzitým hráva vo fínskej Liige, kde má po 12 dueloch na konte 12 bodov (6+6).

„V určitom bode očakávam, že Hurricanes, ktorí zažívajú dobrý vstup do sezóny, začnú cítiť, že by sa im hodil ešte jeden útočník do prvých troch útokov,“ poznamenal LeBrun. Carolina vedie Metropolitnú divíziu s bilanciou 6-2-0.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 18. 10. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL