Malkin a Galchenyuk robia pokroky v ceste za návratom

Kľúčoví útočníci Pittsburghu Jevgenij Malkin a Alex Galchenyuk nebudú cestovať s mužstvom Penguins na nadchádzajúci trojzápasový trip, ale v ceste za návratom do akcie robia významné pokroky.

Malkin vynechal sedem zápasov pre zranenie dolnej časti tela, Galchenyuk šesť zápasov pre zranenie dolnej časti tela, ktoré ho však sužovalo už od konca septembra. Obaja v pondelok korčuľovali pred tréningom v plnom výstroji.

Okrem nich dvoch hrali Penguins v ostatných šiestich dueloch bez útočníkov Bryana Rusta (horná časť tela) a Nicka Bjugstada (dolná časť tela). Títo dvaja sa zapojili už do tímového tréningu, aby mali na sebe bezkontaktné dresy. Obaja by mali cestovať na trip.

Penguins by v utorok proti Panthers mali nastúpiť aj bez obrancu Briana Dumoulina, ktorý vynechá minimálne dva zápasy pre zranenie dolnej časti tela, pre ktoré už vynechal aj sobotný duel proti Vegas. Do akcie by sa však mohol vrátiť útočník Jared McCann, ktorý vynechal tri zápasy pre zranenie dolnej časti tela. V pondelok trénoval v bežnom drese ako súčasť druhej formácie.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 22. 10. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL