Subban zobral prehru na seba: Vyzeral som ako nováčik

Hviezdny obranca P.K. Subban bol svojím najtvrdším kritikom po stredajšej prehre New Jersey 6:7 s tímom Tampa Bay Lightning.

Skúsený „zadák“ odohral zhruba 24 minút, ale nebodoval a duel opustil s dvoma mínusovými bodmi. Po zápase nebol spokojný nie len so štatistikami, ale ani so svojím výkonom.

„Z pohľadu nášho tímu sa dá povedať, že sme hrali dobre celý zápas. Mali sme tento zápas vyhrať. Cítil som, že nás dnes poškodilo to, že som nehral na úrovni, ktorej som schopný,“ povedal Subban. „Ak mám byť úprimný, dnes som vyzeral ako nejaký nováčik.“

Devils sa ujali skorého vedenia a dokonca ešte v tretej tretine viedli 5:3 predtým, ako Tampa Bay strelila tri góly po sebe. Kyle Palmieri na poslednú chvíľu zachránil aspoň bod, keď vynútil predĺženie. V ňom skóroval Tyler Johnson. New Jersey na výhru nestačila ani strelecká prevaha 42:23.

„Je to frustrujúce,“ lamentoval Subban. „Osobne si myslím, že som mal mať dnes štyri mínusové body. Neviem, či som ich mal alebo nie. Získali ma, aby som robil určitú robotu a ja som ju dnes neurobil.“

New Jersey strelilo so Subbanom na ľade len jeden gól. Pri jeho pobyte na ľade však inkasovalo štyri góly. Tridsaťročný rodák z Toronta v doterajších 10 zápasoch sezóny zaznamenal štyri body za gól a tri asistencie. Na konte má aj tri „mínusky“.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 31. 10. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL