V koži ktorého hráča by chceli iní hráči NHL stráviť jeden deň?

Oficiálna ligová stránka urobila v lete zaujímavú anketu medzi 44 hráčmi NHL, ktorí odpovedali na otázky rôznych tém. Zaujímavé bolo určite aj to, v koži ktorého iného hráča by chceli stráviť jeden deň.

Vyzerá to tak, že o tom, že raz budú Connorom McDavidom alebo Sidneym Crosby, nesnívajú len deti. Títo dvaja skvelí centri mali v ankete jasné prevahu. A súboj medzi nimi dvoma bol zase veľmi tesný. Nakoniec o jeden hlas vyhral o desať rokov mladší McDavid, ktorým by chcelo na jeden deň byť 11 hráčov.

„Zaujímalo by ma, aké sú to pocity, keď na ľade lietate a nikto vás nemôže chytiť. Bolo by zábavné mať takú rýchlosť. Bolo by to cool,“ povedal Tomáš Hertl. Teuvo Teräväinen by chcel byť McDavidom z iného dôvodu: „Chcel by som byť McDavidom a len si tak chodiť po ulici a vidieť, aké súkromie môžete mať.“

Okrem dvoch najväčších hviezd ligy dostali hlasy aj ďalší 15 hráči. Po tri získali Brent Burns a Alex Ovečkin. Po dva Dustin Byfuglien, Patrick Kane a Erik Karlsson. Po jednom Carey Price, Mathew Barzal, Patrice Bergeron, Brad Marchand, David Pastrňák, Tuukka Rask, Nikita Kučerov a Auston Matthews.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 07. 11. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL