Hedman pravdepodobne bude hrať doma proti Sabres

Obranca Victor Hedman bude pravdepodobne hrať v piatkovom zápase Tampy Bay proti Buffalu, ktorý sa odohrá v ikonickej štokholmskej hale Ericsson Globe.

„Uvidíme, ako to pôjde, ale mám veľkú nádej,“ povedal hviezdny Švéd po štvrtkovom tréningu, na ktorom zaujal aj svoje bežné miesto v prvej presilovkovej formácii.

„Povedal som vám, že a bude dnes na tréningu v presilovke, tak to bude dobré znamenie. A on ju nacvičoval. Nemôžem hovoriť za Victora, ale mám nádej, že zajtra bude hrať,“ skonštatoval tréner Jon Cooper.

Hedman nehral od 29. októbra, keď v zápase proti Rangers utrpel zranenie dolnej časti tela. Vynechal preň dva zápasy. Prvýkrát korčuľoval v utorok. Aktuálny vývoj teší aj fanúšikov vo Švédsku, ktoré okrem neho nemá v tíme Lightning zastúpenie.

„Som veľmi spokojný s pokrokmi, ktoré som urobil za ostatné dni. Uvidíme, čo prinesie zajtrajšok. Začínam byť už aj trochu nervózny. Je to jedinečná príležitosť prísť domov a hrať za tím, ktorého súčasťou som už desať rokov,“ poznamenal Hedman.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 11. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL