Už vieme, kedy by sa mal Sekera vrátiť do akcie

Tím Dallas Stars vo štvrtok spresnil, že hviezdny obranca John Klingberg pre zranenie dolnej časti tela vynechá dva až štyri týždne. Obrana texaského tímu je však aj pripravená privítať späť dvoch svojich členov.

Generálny manažér Jim Nill vo štvrtok informoval, že Stars sú blízko k tomu, aby naspäť v základnej zostave privítali Slováka Andreja Sekeru a Čecha Román Poláka. Obaja vo štvrtok trénovali po prvýkrát od utrpení ich zranení.

Polák vynechal 16 zápasov pre fraktúru hrudnej kosti a podľa trénera Jima Montgomeryho by sa mohol vrátiť do akcie niekedy počas nadchádzajúceho štvorzápasového tripu, ktorý zahŕňa zastávky vo Winnipegu, Calgary, Vancouveri a Edmontone.

Sekera vynechal štyri zápasy po tom, čo 26. októbra, v zápase proti Pittsburghu, narazil do zadného mantinelu. Montgomery povedal, že ak sa nestane nič nečakané, tak sa do akcie vráti v nedeľnom zápase proti Jets.

Tridsaťtriročný bojnický rodák stihol vo svojej prvej sezóne v Dallase odohrať 13 zápasov, v ktorých si pripísal jednu asistenciu a šesť trestných minút. V priemere hrával 20 a pol minúty na zápas.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 11. 2019 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL