Zadorov bude Coloradu chýbať, MacKinnon by mal hrať

Štvrtkový zápas Colorado proti Nashvillu sa síce niesol v znamení ukončenia série prehier, ale denverský tím v ňom prišiel aj o dvoch hráčov. O deň neskôr tím informoval o ich situácii.

Obranca Nikita Zadorov bol zasiahnutý pukom do tváre v druhej tretine spomínaného duelu a pre zranenie tváre bude pauzovať neurčitú dobu. Medzi novinármi vznikli obavy, že utrpel zlomeninu čeľuste, ale to tím nechcel nateraz komentovať.

Center Nathan MacKinnon vo štvrtok nehral v tretej tretine z preventívnych dôvodov pre poranenie v hornej časti tela a v piatok netrénoval. V tíme sa však očakáva, že v sobotnom zápase proti Columbusu bude hrať.

Colorado v piatok tiež povolalo hráča zo záložného tímu z nižšej AHL – útočníka Jaysona Megnu, ktorý už v tejto sezóne absolvoval v drese Avalanche štyri zápasy. V nich však dostal šancu v priemere len na niečo cez 5 minút na zápas.

Zadorov zaznamenal jeden gól a dve asistencie v 15 zápasoch tejto sezóny. MacKinnon odohral 16 stretnutí, ktorých nazbieral 22 bodov za deväť gólov a 13 asistencií.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 11. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL