Coyotes sú s ním spokojní: Chayka dostal novú zmluvu

Vrchní predstavitelia tímu Arizona Coyotes sú spokojní s prácou, ktorú odvádza v pozícii generálneho manažéra a prezidenta John Chayka. V pondelok mu venovali novú viacročnú zmluvu.

„John je jedným z najbystrejších a najtvrdšie pracujúcich generálnych manažérov v celej NHL a počas ostatných štyroch sezón odviedol excelentnú prácu v prestavbe našej organizácie a jej premene v konkurencieschopný tím. Som plne presvedčený o tom, že John je tou pravou osobou, ktorá nás bude viesť v budúcnosti a ktorá pomôže priniesť Stanleyho pohár do Arizony,“ vyhlásil majoritný majiteľ Alex Meruelo.

Podrobnosti o novej zmluve neboli zverejnené, ale malo by ísť o dlhodobý kontrakt. Jeho súčasný mal platnosť až do konca budúcej sezóny.

Chayka sa pred troma rokmi stal vo veku 26 rokov najmladším generálnym manažérom histórie NHL. Do pozície prezidenta hokejových operácií bol povýšený v roku 2017. Tím pod jeho vedením ešte do play-off nepostúpil, ale v minulej sezóne zaznamenal medziročné zlepšenie o 16 bodov. V tomto ročníku má bilanciu 9-6-2.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 11. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL