Kerfoot má po operácii, v piatok sa Torontu zranil aj Moore + video

Tím Toronto Maple Leafs pred piatkovým zápasom proti Bostonu oznámil, že útočník Alexander Kerfoot bude absentovať neurčitý čas po menšej operácii. Po zápase musel riešiť ďalšie zranenie – nedohral ho útočník Trevor Moore.

Kerfoot bude absentovať po zákroku, ktorý riešil dentálne fraktúry. Zranenie utrpel ešte 5. novembra v zápase proti Los Angeles, no po ďalších štyroch odohraných zápasoch sa sťažoval na bolesť a doktori uznali, že bude operácia nevyhnutná.

Dvadsaťpäťročný rodák z Vancouveru odohral vo svojej prvej sezóne v „modro-bielom“ drese 20 zápasov, v ktorých i pripísal päť gólov a tri asistencie. Jeho miesto v útoku po boku Iľju Michejeva a Trevora Moorea obsadil Jason Spezza.

A práve Moore nedohral piatkový duel po tom, čo v prvej tretine pri kolízii s Chrisom Wagnerom z Bruins utrpel zranenie ramena. Zápas nedohral a s tímom nepocestuje ani na nadchádzajúci výjazd. Viac informácii tím poskytne neskôr.

Dvadsaťštyriročný rodák z americkej Kalifornie odohral v tomto ročníku tiež 20 zápasov, v ktorých strelil tri góly a pridal dve asistencie.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 16. 11. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL