Bogosianov návrat pomôže, no Sabres potrebujú získať hráča do útoku

Kým obranca Zach Bogosian sa blíži k svojmu sezónnemu debutu, generálny manažéra Jason Botterill aktívne hľadá výmenu, ktorou by vybalansoval zostavu tímu Buffalo Sabres.

Botterill v stredu povedal, že aktívne hľadá útočníka, ktorý by tímu pomohol dostať sa z trápenia spôsobeného zraneniami, o ktorom svedčí bilancia 1-5-2 z ostatných ôsmich duelov.

Generálny manažér verí, že by sa Bogosian mohol vrátiť do akcie niekedy počas trojzápasového tripu, ktorý štartuje vo štvrtok v Bostone.„Myslím si, že bude pre náš tím veľkým prínosom,“ poznamenal Botterill.

Faktom však je, že Sabres už teraz majú v prvom tíme osem obrancov. Naopak, v útoku im chýba hĺbka a tím prakticky nedokáže vykompenzovať absencie Kylea Okposa, Tagea Thompsona, Johana Larssona, Marcusa Johanssona a Vladimíra Sobotku.

A práve preto by Botterill chcel útočníka, ktorý by pomohol pri aktuálnych zraneniach, ale zároveň aj z dlhodobého hľadiska dodal tímu viac sekundárnej produktivity. Čo by za neho chcel obetovať nehovoril, ale je zrejmé, že bohatá obrana by mohla byť zásobníkom pre potenciálnu protihodnotu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 21. 11. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL