V ktorom mesiaci by sme mohli spoznať identitu Seattlu?

Novovznikajúci tím NHL z amerického mesta Seattle si stanovil dva mesiace, v ktorých by chcel zverejniť svoju identitu. V optimistickom scenári by to bolo už vo februári nového roka. Ak nie, tak by to mohlo byť v marci.

Výkonný riaditeľ organizácie Tod Leiweke povedal, že Seattle by vtedy rado zverejnilo svoje meno, klubové farby i logá. O týchto ambíciách informoval Radu guvernérov, ktorá sa zišla v pondelok v Kalifornii.

„Myslíme si, že to tak bude, ale stále na tom pracujeme. Postupne sa to posúva vyššie v zozname úloh,“ poznamenal Leiweke, ktorý ocenil aj návrhy fanúšikov. „Zdieľajú ich s nami a je to super informatívne. Je to skutočne o tom, čo fanúšikovia chcú. Musíme byť dostatočne rozumní, aby sme ich počúvali a snažili sa to interpretovať správne.“

Organizácia momentálne prisudzuje sedadlá fanúšikom, ktorí si zarezervovali troj-, päť- alebo sedemročné permanentky. Leiweke dúfa, že tento proces bude ukončený v prvej polovicu roku 2020. Medzitým by mali byť na jar hotové základy novej arény, ktorá si uchová ikonickú strechu tej pôvodnej. Všetko sa bude budovať pod ňou.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 12. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL