Analýza: Florida Panthers – Los Angeles Kings

Patríte medzi fanúšikov NHL, ktorí si jej sledovanie spestrujú aj tipovaním? Ak hľadáte inšpiráciu, možno ju nájdete v tejto analýze, ktorú vám prinášame v spolupráci s Tipsport.

01:00 Florida Panthers – Los Angeles Kings

Los Angeles je mužstvo, ktoré podľa všetkého opäť play-off neuvidí a netreba sa tomu čudovať. Kings majú problém strieľať góly a len Detroit a Anaheim ich dokázali v tejto sezóne streliť menej.

Florida bojuje o play-off, na ktoré po polovičke sezóny zaostáva o 1 bod. Tešiť Panthers ale môže, že vyhrali 3 z posledných 4 zápasov, keď si poradili s Torontom, Vancouverom a Pittsburghom a prehrali s Arizonou.

Panthers ťažia hlavne z ofenzívnej produktivity svojich hráčov, keď strelili o 45 gólov viac ako L.A a to odohrali o 3 zápasy menej. Problémom je obrana a tam majú čísla so súperom rovnaké. Verím im, že skórujú o ten gól viac ako hráči Los Angeles.

Tip: Florida (VZ) + viac ako 3,5 gólu podať »
Kurz: 2,04
Autor: tutanota (zisk za posledný rok: +5,5)
Dôvera tipéra: 6/10

Analýza pochádza z najväčšej tipérskej komunity, do ktorej môžete nahliadnuť aj vy. Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených stratégov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 4000 EUR!


Autor: Redakcia SlovakNHL.sk | Vydané: 16. 01. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL