20 najväčších lákadiel prestupového trhu. Je tam aj Tatar?

V ostatných týždňoch sa s výmenou spájalo aj meno Tomáša Tatara. Preto bolo zaujímavé pozrieť sa do zoznamu 20 najväčších lákadiel prestupového trhu a zistiť, či medzi nimi nájdeme aj slovenského útočníka.

Frank Seravalli z kanadskej televízie TSN menej ako päť týždňov pred uzatvorením prestupového obdobia zostavil svoj tradičný rebríček, v ktorom zohľadňuje hráčovu významnosť a pravdepodobnosť výmeny.

Do toho aktuálne zaradil troch hráčov tímu Montreal Canadiens, ale ani jeden nemá slovenský pôvod. Tatar v rebríčku chýba, ale z jeho spoluhráčov v ňom nájdeme Iľju Kovaľčuka na treťom, Marca Scandellu na 18. a Jeffa Petryho na 20. mieste.

Vyššie ako ruský veterán skončili len útočník Rangers Chris Kreider a obranca Los Angeles Alec Martinez. Do prvej desiatky sa dostali aj Jean-Gabriel Pageau z Ottawy, Alexandar Georgiev z Rangers, Tyler Toffoli z Los Angeles, Shayne Gostisbehere z Philadelphie, Sami Vatanen z New Jersey, Andreas Athanasiou z Detroitu a voľba v prvom kole draftu patriaca Caroline.

Druhú desiatku tvoria: Brenden Dillon zo San Jose, Alex Galchenyuk z Pittsburghu, Ron Hainsey z Ottawy, Ryan Donato z Minnesoty, Robin Lehner zo Chicaga, Craig Smith z Nashvillu, Kyle Turris z Nashvillu, Scandella, Josh Anderson z Columbusu a Petry.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 01. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL