Methot: Pravdepodobne si už hokej nezahrám

Vyzerá to tak, že hráčska kariéra Marca Methota je na konci. Tridsaťtriročný obranca, ktorý vlani v januári ako hráč Dallasu podstúpil operáciu kolena, vo štvrtok povedal, že sa už pravdepodobne v NHL nikdy nepredstaví.

„Ešte som neurobil žiadne konečné alebo oficiálne rozhodnutie, ale vyzerá to tak, že som už pravdepodobne skončil s hraním hokeja,“ povedal Methot pre TSN Radio Ottawa 1200.

„Skutočne som sa pokúsil vrátiť späť. Zvažoval som možnosti a či stojí za to vystavovať moje telo takej mentálnej a fyzickej drine. Nestojí... Nič nie je oficiálne, ale myslím si, že som teraz v bode, v ktorom zvažujem, že pravdepodobne bude pre mňa a moju rodinu najlepšie, keď z hokeja odídem.“

Methot stihol v minulej sezóne odohrať v drese Stars len deväť bezbodových zápasov. V ročníku predtým odohral 36 stretnutí so ziskom gólu, dvoch asistencií, 11 plusových bodov a 31 trestných minút.

Rodák z Ottawy, ktorého draftoval Columbus v roku 2003 zo 168. miesta, absolvoval v NHL 624 zápasov v dresoch Blue Jackets, Senators a Stars. Pripísal si v nich 123 bodov (22+101) a 380 trestných minút.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 01. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL