Pocta: Zdeno Chára sa dostal do all-star tímu minulej dekády

Panel zložený z generálnych manažérov, ľudí z vedenia NHL, redakcie oficiálnej ligovej stránky a komentátorov z NBC, Sportsnet a TVA Sports rozhodol o zložení dvoch all-star tímov minulej dekády. Nás môže potešiť, že sa v nich objavilo aj slovenské meno.

Kapitán Bostonu Zdeno Chára sa dostal do obranného páru druhého all-star tímu, v ktorom ho dopĺňa obranca Erik Karlsson hrajúci aktuálne za San Jose. V útoku sú Chárov spoluhráč Patrice Bergeron, Jevgenij Malkin z Pittsburghu a Steven Stamkos z Tampy. V bráne Henrik Lundqvist z NY Rangers.

Prvý all-star tím je potom zložený zo šiestich hráčov, ktorí spolu nakombinovali medzi 1. januárom 2010 až 31. decembrom 2019 až 13 Stanleyho pohárov.

V bráne nájdeme Marc-Andre Fleuryho, ktorý si v tomto období zachytal za Pittsburgh a Vegas. Obrannú dvojicu tvoria Duncan Keith zo Chicaga a Drew Doughty z Los Angeles.

Centrom útoku je kapitán Pittsburghu Sidney Crosby, ktorého na krídlach dopĺňajú Alexander Ovečkin z Washingtonu a Patrick Kane zo Chicaga.

Fleury a Crosby získali s Penguins dva Stanleyho poháre. Tie má na konte aj Doughty. Keith a Kane uspeli so Chicagom dokonca trikrát. Ovečkin svoj prvý titul v kariére získal v roku 2018.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

NHL zverejnila all-star tímy minulej dekády. Náš môže tešiť, že do druhého sa dostal aj Zdeno CHÁRA 👍

Príspevok, ktorý zdieľa SlovakNHL.sk (@slovaknhl_sk),




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 25. 01. 2020 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL