Mohol by Tatar skončiť ako Crosbyho spoluhráč?

Doteraz sa meno Tomáša Tatara spájalo len s možným odchodom z Montrealu. Teraz sa však objavila aj špekulácia z renomovaného zdroja, ktorá ho spája s možným príchodom do iného tímu.

Slovenský útočník si pôsobenie v Montreale užíva, čo dokumentujú aj jeho výkony. A práve tie zvyšujú jeho hodnotu pred prestupovou uzávierkou, ktorá nastane 24. februára.

Canadiens mieria za ďalšou sezónou bez play-off, a ak by sa generálny manažér Marc Bergevin skutočne rozhodol Tatara vymeniť, podľa Pierra LeBruna z The Athletic by mohol hráč č. 90 zamieriť do Pittsburghu.

Penguins si do konca základnej časti budú musieť poradiť bez Jakea Guentzela a LeBrun načrtol myšlienku, či by Jim Rutherford nebol naklonený k možnosti zavolať Bergevinovi a opýtať sa ho práve na dostupnosť Tatara.

LeBrun vidí ďalšiu možnosť v Tylerovi Toffolom z Los Angeles a neprekvapilo by ho, ak by sa Penguins opäť nepokúsili získať Jasona Zuckera z Minnesoty, o ktorého prejavili záujem v lete.

Pittsburgh by sa podľa neho mohol pred prestupovou uzávierkou pokúsiť aj o výmenu útočníka Alexa Galchenyuka, ktorý sa v tejto sezóne trápi. Potenciálne by za neho mohol získať útočníka do spodnej šestky a draftovú voľbu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 26. 01. 2020 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL