Video: Sens strelili dva góly v jednom oslabení, Borowiecki skoro prišiel o oko

Ottawa v pondelok hostila New Jersey, s ktorým prehrala 3:4 po samostatných nájazdoch. Bod za remízu v normálnom hracom čase jej zaistili góly, ktoré padli pre nerovnovážnom počte hráčov na ľade.

Kým Tyler Ennis skóroval v prvej tretine počas presilovky, Vladislav Namestnikov a Chris Tierney skóroval v rozmedzí 35 sekúnd v oslabení, ktoré kanadský tím hral v strede tretej tretiny po vylúčení Bradyho Tkachuka.



Senators v tejto sezóne už strelili 10 gólov v oslabení, s ktorými momentálne vedú celú NHL pred Carolinou (9), Rangers (8) a Ducks (8). Dvojciferný počet takýchto presných zásahov dosiahol tím po prvýkrát od ročníka 2015/16 (17).

Krátko po týchto dvoch góloch prišiel aj moment, ktorý bol podstatne nepríjemnejší. Marka Borowieckiho nešťastne zasiahol čepeľou hokejky do tváre Blake Coleman. Obranca Ottawy následne zamieril do šatne.



Dobrou správou bolo, že Borowiecki utrpel nakoniec len tržnú ranu pod pravým okom. Len centimetre ho však delili od niečoho horšieho. Do zápasu sa ešte vrátil a dohral ho, hoci rozhodcovia ho v jednom momente vykázali z ľadu, pretože sa mu rana otvorila a začal krvácať.

#GoSensGo Mark Borowiecki got his cut looked at ... came back .. had to leave again because it opened up. pic.twitter.com/8ViBGftBTA

— Here's Your Replay ⬇️ (@HeresYourReplay) January 28, 2020



Autor: Jozef Struhár | Vydané: 28. 01. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL