Podpíše Muzzin novú zmluvu pred prestupovou uzávierkou?

Tím Toronto Maple Leafs a obranca Jake Muzzin by sa mali dohodnúť na podmienkach novej zmluvy ešte pred 24. februárom, keď v NHL nastane prestupová uzávierka. Informoval o tom Darren Dreger z TSN.

„Sú k tomu čoraz bližšie. Ešte to nie je hotové, ale očakáva sa, že ak všetky veci budú napredovať tak, ako doteraz napredujú, tak by mala byť podpísaná nová zmluva Jakea Muzzina už pri prestupovej uzávierke alebo ešte pred ňou,“ poznamenal zámorský expert.

Dĺžka ani finančné podmienky novej zmluvy v tomto bode nie sú známe, ale Dreger povedal, že Maple Leafs skúšajú rôzne odlišné scenáre, aby zvolili to najlepšie riešenie z hľadiska platového stropu.

Toronto získalo tridsaťročného Muzzina v minulej sezóne z Los Angeles a 1. júla sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Koncom januára povedal, že by rád zostal v tíme aj po skončení tejto sezóny.

Maple Leafs majú pre budúcu sezónu v platovom rozpočte k dispozícii necelých 10 miliónov amerických dolárov. Zmluvy pritom končia aj iným obrancom – Tyson Barrie a Cody Ceci môžu byť neobmedzenými voľnými hráčmi, Travis Dermott obmedzeným.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 02. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL