Tatar prijal výzvu: „Toaleťák“ bol loptou i pukom + video

Hokejisti z NHL musia byť v týchto dňoch v domácej karanténe, kde sa majú v rámci možností udržovať vo forme. Ani tréningy ich však nezabavia nadlho. Preto sa zapájajú do rôznych výziev, aby si spestrili voľný čas.

Jednu takú akceptoval aj slovenský útočník Montrealu Tomáš Tatar, ktorý pri nej potvrdil, že okrem hokeja má blízko aj k futbalu. S toaletným papierom urobil bez prerušenia 15 dotykov nohami i hokejkou.

Výzvu potom poslal ďalej niekoľkým ľuďom, vrátane Brendana Gallaghera, Mariána Hossu, Mariána Gáboríka či Richarda Pánika. Ak sa doma nudíte aj vy, máte tu ďalšiu aktivitu, ktorou si môžete spestriť deň.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Stay home challenge. I nominate @bgally.11 @hossboss81 @mgaborik12 @martin.sobota @hanto_22 @richpanik . Have fun boys 😂🌚 #stayhomebesafe #warriorhockey

Príspevok, ktorý zdieľa Tomas Tatar (trto90) (@tomastatar90),



A takto sa ten toaletný papier posúva od jedinca k jedincovi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nous sommes tous ensemble devant cette adversité. We’re all in this together. 👊 BTW sick pass to @laurentduvernaytardif 😏 #StayAtHomeChallenge | @impactmontreal @MTLAlouettes #IsolésEnsemble #IsolatedTogether #GoHabsGo #IMFC #Montréals

Príspevok, ktorý zdieľa Tomas Tatar (trto90) (@tomastatar90),




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 21. 03. 2020 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL