Maple Leafs a Clifford majú záujem o novú zmluvu

Tím Toronto Maple Leafs a útočník Kyle Clifford, ktorý sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom, majú vzájomný záujem dohodnúť sa na podpise novej zmluvy. Pre Toronto Sun to uviedol hráčov agent.

„Kyleovi sa to tu skutočne páčilo a doteraz si to užíval. Je to niečo, o čo by sme mali záujem, a je to niečo, o čo majú záujem aj Leafs,“ poznamenal Todd Reynolds.

Rokovania o novej zmluve však nie sú ešte na spadnutie, pretože celá NHL teraz rieši iné záležitosti po tom, čo ju ovplyvnil vírus COVID-19. Všetci teraz pracujú na tom, aby sa ešte ročník 2019/20 obnovil.

Clifford prišiel do Toronta z Los Angeles spoločne s brankárom Jackom Campbellom za Trevora Moorea a dve draftové voľby. V 16 zápasoch od výmeny zaznamenal tri body a tímu poskytol chýbajúcu tvrdosť.

Rodák z kanadského Ontária je v 29 rokoch v poslednom roku päťročnej zmluvy, ktorá mu ročne vynášala 1,6 milióna amerických dolárov. Okrem neho by sa v tíme mohli stať neobmedzenými voľnými hráčmi aj Jason Spezza, Tyson Barrie a Cody Ceci.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 25. 03. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL