Traja zranení hráči Flyers by sa mohli vrátiť do hry, ak sa sezóna obnoví

Obranca Philippe Myers a útočník James van Riemsdyk robia v zotavovaní zo zranení pokroky a očakáva sa, že budú pripravení opäť hrať, ak sa ročník 2019/20 ešte obnoví. Útočník Nate Thompson sa medzičasom zo svojho zranenia už zotavil.

Pozitívnu novinku o zranených hráčoch priniesol v pondelok generálny manažér tímu Philadelphia Flyers, Chuck Fletcher.

„Myersovi sa darí dobré, má po zranení má už viac ako tri týždne a cíti sa veľmi dobre. Verím, že by hral pred koncom základnej časti, ak by sa išlo podľa pôvodného rozpisu. Thompsonov problém je už vyriešený, môže už hrať. Prst Van Riemsdyka sa zotavuje veľmi dobre. Stále potrebuje trochu času, aby sa zotavil úplne, čo sa aj očakávalo, že sa vráti niekedy na začiatku play-off. Všetci sú na tom dobre, zotavujú sa a cítia sa lepšie. všetko je to pozitívne,“ poznamenal.

Myers si poškodil 7. marca jabĺčko v pracom kolene a očakávalo sa, že vynechá štyri týždne. Van Riemsdyk si zlomil ukazovák na pravej ruke, keď ho 4. marca do ruky zasiahol puk. Chýbať mal 4-6 týždňov. Thompson utrpel 11. marca ľahšie zranenie kolena, ktoré ho malo z akcie vyradiť na dva týždne.

NHL prerušila sezónu pre šírenie koronavírusu 12. marca.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 31. 03. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL