Vráti sa Vancouveru po troch rokoch v Rusku „stratený syn“?

Vyzerá to tak, že by sa po troch rokoch strávených v Kontinentálnej hokejovej lige mohol vrátiť do tímu Vancouver Canucks obranca Nikita Triamkin. Jeho agent Todd Diamond o tom aktuálne komunikuje s generálnym manažérom Jimom Benningom.

„Jeho hra a jeho štýl sa viac hodia do NHL ako do KHL. Verím, že to bude pre neho ľahký prechod. A už tu aj bol, takže vie, čo môže čakať. Vie, že zo strany trénerov budú veľké nároky a je odhodlaný,“ povedal Diamond pre Vancouver Province.

„Nikdy nestratil svoju nádej. Bol veľmi pyšný a vždy sa chcel vrátiť späť. Toto je pritom pravdepodobne ten správny čas, pretože chcete, aby toto mužstvo spolu vyrástlo.“

Diamond dodal, že obe strany pravdepodobne počkajú na definitívne rozhodnutie až do bodu, keď už bude rozhodnuté o osude aktuálnej sezóne a keď bude známy platový strop pre ďalší ročník.

Dvadsaťpäťročný Triamkin odohral za Canucks 79 zápasov so ziskom 11 bodov (3+8) v ročníkoch 2015/16 a 2016/17. Následne sa vrátil do rodného Jekaterinburgu. V tejto sezóne zaň odohral 58 duelov, v ktorých zaznamenal dva góly a deväť asistencií.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 04. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL