Povzbudivé pre NHL? Sezóna NFL by sa mala začať načas, povedal Trump

Prezident Spojených štátov amerických, Donald Trump, absolvoval v sobotu konferenčný hovor s komisármi severoamerických profesionálnych športových súťaží , v ktorom údaje vyjadril v aktuálne trápiacej situácii s koronavírusom aj pozitívne myšlienky.

Adam Schefter z ESPN tvrdí, že Trump mal komisárovi NFL Rogerovi Goodellovi povedať, že ich sezóna by mala začať načas, teda v septembri. Ak by sa to tak stalo, je zrejmé, že by sa načas mal začať aj ročník 2020/21 v NHL.

Trump v telefonáte, ktorého sa zúčastnil aj Gary Bettman či zástupcovia NBA, WNBA, MLB, MLS, PGA Tour, UFC, WWE a motoristických športov, povedal, že sa snáď fanúšikovia dočkajú športových udalostí do augusta alebo septembra s tým, že momentálne nie je jasné, či to umožnia ľudia majúci na starosť ochranu verejného zdravia.

Americký prezident sa neskôr vydal vyhlásenie ku konferenčnému hovoru „Chcem fanúšikov späť v arénach, keď na to budeme pripravení. Samozrejme, najskôr, ako to bude možné. A fanúšikovia chcú byť tiež späť. Chcú vidieť basketbal, baseball, futbal či hokej. Chcú sa vrátiť. Vrátia sa. Na túto situáciu ich ligy neboli navrhnuté.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 04. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL