Ktorých obrancov by mohli Canucks cieliť na trhu s voľnými hráčmi?

Ešte včera sme písali o tom, že by budúcnosť obrancu Tysona Barrieho mohla byť spojená s tímom Vancouver Canucks. Kanadská organizácia však bude mať aj iné možnosti na posilnenie svojej defenzívy.

Thomas Drance a Harman Dayal z The Athletic nedávno zverejnili svoj zoznam siedmich dodatočných obrancov, na ktorých by sa Canucks mohli zamerať na trhu s voľnými hráčmi.

Okrem Barrieho by to tak mohli byť Travis Hamonic z Calgary, Radko Gudas z Washingtonu, Dylan DeMelo z Winnipegu, Justin Braun z Philadelphie, Mark Pysyk z Floridy, Tim Heed zo San Jose a Jan Rutta z Tampy Bay.

Vzhľadom na to, že sa v budúcej sezóne platový strop nezvýši a Canucks by si mohli chcieť udržať aj členov svojho mužstva, ktorí by mohli byť neobmedzenými voľnými hráčmi, mohlo by byť posilňovanie obrany náročnejšie vzhľadom na platový rozpočet tímu.

„S organizáciou, ktorá sa prikláňa k udržaniu dvoch kľúčových potenciálnych neobmedzených voľných hráčov, Jacoba Markströma a Tylera Toffoliho, by sa veci mohli rýchlo skomplikovať, pokiaľ klub nenájde kreatívne spôsoby, ako si dodať viac flexibility pod platovým stropom,“ poznamenali zámorskí odborníci.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 23. 05. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL