Oilers nepodpíšu novú zmluvu s nedávnou akvizíciou tak skoro

Tímy Edmonton Oilers a zástupcovia útočníka Andreasa Athanasioua by mali mať plán týkajúci sa rokovaní o novej zmluve, ale k nim tak skoro nedôjde.

Bruce McCurdy z denníka Edmonton Journal informuje, že sa zainteresované strany dohodli na budúcich rokovaniach, ktoré by sa však nestanú skôr, ako sa NHL vráti k hraniu.

Zámorský novinár tvrdí, že Edmonton má veľa končiacich zmlúv, ktoré bude musieť riešiť, pričom niektoré z nich môžu byť podpísané aj pred návratom k hraniu.

„Pochybujem, že Athanasiou bude jedným z nich, pretože on aj klub smerujú svoju pozornosť na play-off, aby stanovili jeho hodnotu, čo robí nasledujúcu predpoveď trochu predčasnú. Kvalifikačná ponuka na rovné 3 milióny dolárov je požadovaná, aby si udržali hráča, a vyzerá ako rozumný štartový bod pri ohodnocovaní niekdajšieho 30-gólového strelca,“ poznamenal.

McCurdy si myslí, že by sa medzi klubom a hráčom nemali uskutočniť žiadne dramatické rokovania a v pokoji dospejú k jednoročnej zmluve s podobným „cap-hitom“, ako mal doteraz.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 26. 05. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL