Vymenia Senators či Sabres svoje voľby z prvého kola draftu?

Napriek tomu, že skombinovaním dvoch volieb mali Senators najväčšiu šancu vyhrať draftovú lotériu, nakoniec nebudú na tohtoročnom drafte vyberať ani z druhého a tretieho miesta, ale „až“ z tretieho a piateho. Je však možné, že ani to nakoniec nebude pravda?

Bruce Garrioch z denníka Ottawa Sun informuje, že generálny manažér Senators, Pierre Dorion, bude počúvať ponuky ostatných tímov, pokiaľ ide o voľby z prvého kola draftu. Dorion však dodáva, že na 99,9 percenta si nakoniec voľby ponechá, pretože verí, že táto trieda mu môže vyniesť dvoch dobrých hráčov.

Elliotte Friedman z televízie Sportsnet si myslí, že by Dorion bol ochotný pristúpiť na výmenu tretej alebo piatej voľby len vtedy, ak by výmenou získal „špeciálneho hráča“.

Vymenie svoju voľbu Sabres?

Medzitým Mike Harrington z denníka Buffalo News verí, že nový generálny manažér Sabres Kevyn Adams by mal vymeniť voľbu z prvého kola tohtoročného draftu. Pripomeňme, že draftová lotéria klubu prisúdila pozíciu číslo osem.

Podľa neho by pre tím bolo výhodnejšie, ak by dokázal výmenou získať kvalitného hráča, ktorý by mohol klubu pomôcť v súčasnosti. Sabres totiž nie sú v situácii, keď by si mohli dovoliť čakať dva či tri roky, kým sa nádej rozvinie.

„Tento tím potrebuje pomoc. Hlavne v strede. treba zisťovať, čo by bolo k dispozícii pre post druhého centra. Výmenu by mohol osladiť Brandon Montour. Neviete, kto by mohol byť ochotný robiť výmenu, ak to neoznámite tabuľkou ‚Na predaj,‘“ poznamenal.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 29. 06. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL