Posledný tanec? Súčasným Leafs by sa mohol začať rozplývať sen

Či to nazveme labuťou piesňou alebo posledným tancom, súčasnému tímu Toronto Maple Leafs by sa mohol rozplývať sen o zisku Stanleyho pohára. V nadväznosti sa koronakrízu si to myslí Steve Simmons z denníka Toronto Sun.

„Toto by mohla byť posledná a tá najlepšia šanca na nejaký čas pre vždy optimistických Maple Leafs, aby zabojovali o Stanleyho pohár,“ povedal Simmons.

„Svet sa poriadne skomplikuje pre Leafs a niekoľko iných tímov NHL, ktoré míňali peniaze s predpokladom, že platový strop bude neustále stúpať a stúpať. Všetko to plánovanie a organizovanie, ktorými si prešli, nepočítalo s pandémiou.“

„Takže, toto je možno ten posledný tanec pre tím Leafs s Johnom Tavaresom, Austonom Matthewsom, Mitchom Marnerom a Williamom Nylanderom...“

Toronto čaká v kvalifikačnom predkole náročný súper v podobe Columbusu. Po sezóne potom bude riešiť svoju zostavu, pričom aj pri očakávanom náraste platového stropu bol jeho manažment náročný. Teraz bude mať Kyle Dubas a jeho zbor úlohu ešte ťažšiu.

V súčasnosti majú Maple Leafs pre budúci ročník k dispozícii takmer 4,6 milióna amerických dolárov. Zmluvy však končia Kyleovi Cliffordovi, Jasonovi Spezzovi, Frederikovi Gauthierovi, Denisovi Malginovi, Codymu Cecimu, Tysonovi Barriemu či Travisovi Dermottovi.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 07. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL