Red Wings budú hľadať nového brankára

Získať brankára, aby konkuroval Jonathanovi Bernierovi alebo mu slúžil ako spoľahlivý náhradník, je jednou z najvyšších priorít generálneho manažéra tímu Detroit Red Wings. Tvrdí to Ansar Khan z MLive.

Steve Yzerman by podľa neho nemusel byť schopný presvedčiť brankárov so zvučnými menami, ako sú Braden Holtby, Robin Lehner, Jacob Markström či Anton Chudobin, ktorým končia zmluvy, no zaujímavé možnosti by mohli byť Cam Talbot, Thomas Greiss či Aaron Dell.

Ďalšou možnosťou je podľa neho získať brankára cez výmenu. Ak by to zvažovali, ponúkajú sa najmä tri možnosti: Matt Murray alebo Tristan Jarry z Pittsburghu, Jake Allen zo St. Louis a Alexandar Georgiev z NY Rangers.

Khan pripomína, že Red Wings nepredĺžia po katastrofálnej sezóne zmluvu s Jimmym Howardom a Calvin Pickard nevyužil svoje príležitosti na to, aby presvedčil o svojej spoľahlivosti, a tak sa s ním pravdepodobne nepočíta na post náhradníka. Na NHL nie sú pripravené ani nádeje, ako sú Filip Larsson, Keith Petruzzelli či Victor Brattström.

„Ak by aj Yzerman prekvapil a draftoval zo štvrtého mieste vysoko ceneného Jaroslava Askarova, 18-ročný chlapec nedosiahne na úroveň NHL ešte pár rokov. Red Wings potrebujú veterána na premostenie obdobia alebo možno aj ako dlhodobé riešenie,“ poznamenal Khan.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 30. 07. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL