Hamilton dnes hrať nebude, obranca bude možno chýbať aj Rangers

V dnešnom otváracom zápase série predkola medzi Carolinou a NY Rangers by mohli chýbať dvaja obrancovia, po jednom na každej strane.

Istotou je, že v sobotu nebude v akcii obranca Hurricanes Dougie Hamilton, ktorého absenciu potvrdil v piatok tréner Rod Brind’Amour. Hviezdny hokejista netrénoval od 22. júla, keď opustil tréning. V piatok trénoval individuálne.

„Dougie je na tom lepšie, ale je neschopný hrania, takže zajtra hrať nebude,“ povedal Brind’Amour, ktorý dúfa, že by sa jeho zverenec mohol vrátiť ešte počas trvania série. „Dúfame v to, ale určite nebudeme na nič tlačiť.“

Medzitým štart útočníka Martina Nečasa je otázny. V piatok však urobil pokrok, keď sa zapojil na tréningu. Na ľade bol prvýkrát od 25. júla. Brind’Amour povedal, že o jeho nasadení sa rozhodne v deň zápasu.

Bez obranca by v zápase mohli byť aj Rangers. Tréner David Quinn v piatok povedal, že je otázny štart Tonyho DeAngela, o ktorého nasadení sa tiež rozhodne až v sobotu. V piatok netrénoval. Ak by nebol schopný hrať, nahradil by ho Libor Hájek. Marc Staal hrať bude napriek tomu, že nedohral stredajší prípravný duel.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 01. 08. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL