Vegas oznámilo brankára pre prvý duel, Pacioretty hrať nebude

Tím Vegas Golden Knights odohrá svoj prvý zápas o nasadenie v pondelok proti Dallasu a v bráne v ňom bude štartovať Robin Lehner.

Tréner Peter DeBoer pred štartom dohrávky avizoval, že spolu s prípravným zápasom plánuje dať obom brankárom po dva štarty predtým, ako sa rozhodne o jednotke pre prvé kolo play-off.

Marc-Andre Fleury chytal v utorkovom prípravnom zápase proti Arizone, v ktorom predviedol 22 zákrokov na cesta za výhrou 4:1.

Pre Lehnera pôjde v pondelok o štvrtý štart v drese Golden Knights od výmeny. Prvé tri pretavil na výhry, pričom kryl 94 % striel. Fleury mal v tomto ročníku bilanciu 27-16-5 s 90,5% úspešnosťou zákrokov.

DeBoer v nedeľu potvrdil, že v pondelkovom zápase nebude hrať útočník Max Pacioretty. Najproduktívnejší hráč tímu sa naďalej zotavuje z menšieho zranenia, ktoré utrpel počas tréningového kempu.

Americký útočník stále neprišiel do Edmontou, ale tréner tvrdí, že jeho príchod je už na obzore. Nevedel však povedať, či by hráč mohol byť k dispozícii pre štvrtkový duel proti St. Louis.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 08. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL