Budúcnosť Littlea je neistá. Ani sám nevie, kedy a či sa ešte vráti

Skúsený útočník tímu Winnipeg Jets, Bryan Little, nevylučuje nič po zranení, ktoré mu ešte v novembri predčasne ukončilo tento ročník. V hre je tak momentálne pokračovanie v hraní i koniec kariéry.

A hoci Little ešte nie je pripravený zavesiť korčule definitívne na koniec, uvedomuje si, že čas sa mu kráti a nebude chcieť ohrozovať svoje zdravie. Preto momentálne čaká, ako sa situácia vyvinie, a snaží sa zo zranenia zotaviť.

„Ničomu nezatváram dvere, snažím sa len zostávať pozitívne naladený a ponechať si dvere otvorené,“ povedal Little. „Nie som si istý, kedy by som sa mohol vrátiť alebo kedy už bude príliš neskoro. Som v neistote rovnako, ako mnoho ľudí.“

Little bol spoluhráčom zasiahnutý 5. novembra pukom do hlavy a odvtedy nehral. Vo februári Winnipeg oznámil, že sa v sezóne do akcie nevráti po tom, čo absolvoval operáciu ušného bubienku.

Tridsaťdvaročný rodák z Edmontonu, ktorý v prvých siedmich dueloch sezóny zaznamenal dva góly a tri asistencie, údajne po incidente trpel závratmi. Dva týždne pred zranením sa pritom vrátil do hry po otrase mozgu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 13. 08. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL