Flyers a Islanders by v dnešnom zápase mohli chýbať kľúčoví hráči

Ostrovan Mathew Barzal a Letec Sean Couturier by mohli chýbať v šiestom zápase série druhého kola play-off medzi Islanders a Flyers, ktorý sa odohrá vo štvrtok v Toronte.

Barzal nedohral utorkový zápas po tom, čo ho v tretej tretine zasiahol do tváre hokejkou Claude Giroux. Tréner newyorského tímu Barry Trotz povedal, že ohľadom jeho dostupnosti má pravdepodobne „len mierne“ obavy.

„Všetko smeruje dobrým smerom, tak dúfajme, že dozajtra budem mať špecifickejšiu odpoveď na túto otázku. Všetko však momentálne ide správnym smerom,“ povedal Trotz.

New York má k dispozícii z hráčov navyše len jedného centra – Otta Koivulu. Pri absencii Barzala však v utorok hral s Andersom Leem a Jordanom Eberlem Jean-Gabriel Pageau. Ako centri vedia hrať aj Leo Komarov a Derick Brassard.

Tréner Flyers Alain Vigneault nemal žiadne novinky o Couturierovi, ktorý nehral v tretej tretine ani v predĺžení posledného duelu po tom, čo sa v druhej tretine dostal do kolízie práve s Barzalom.

„Neviem viac, ako som vedel včera. V tomto čase jeho stav stále posudzujú,“ poznamenal.

Ak by nebol Couturier schopný hrať, medzi možnosti na jeho nahradenie patria Michael Raffl, Connor Bunnaman či Morgan Frost. A z pozície ľavého krídla by mohol byť do stredu útoku presunutý Claude Giroux.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 09. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL