Obetujú Bruins pre Cháru a Kruga Krejčího?

Tím Boston Bruins bude musieť po tejto sezóne urobiť niekoľko dôležitých rozhodnutí. Potenciálnymi neobmedzenými voľnými hráčmi sú aj obrancovia Zdeno Chára a Torey Krug, ktorých by si chcel tím udržať. Nebude to však ľahké.

Joe Haggerty z NBC Sports tvrdí, že „Medvede“ v snahe udržať si služby oboch obrancov ponúkajú na výmenu dvoch útočníkov – Jakea DeBruska a Davida Krejčího, ktorý je najlepšie plateným hráčom tímu.

Krug nedávno povedal, že tentoraz nebude ochotný poskytnúť zľavu a chce zo svojej situácie vyťažiť prvýkrát v kariére to, čo si zaslúži. Chára vyjadril svoj záujem pokračovať v kariére a je pravdepodobné, že mu nebude robiť problém ani ďalšie zníženie zárobku.

Boston má momentálne pod stropom k dispozícii 14,4 milióna amerických dolárov, pričom aj DeBrusk je potenciálnym obmedzeným voľným hráčom. Naposledy mal „cap-hit“ 863 333 amerických dolárov a čaká ho významný nárast platu. Krejčí zaťažuje platový rozpočet sumou 7,25 milión dolárov. Kontrakt mu vyprší po budúcej sezóne.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 09. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL