Sekera odovzdal reťaz: Kašlať na góly, musím ju dať ruskej mašine + video

Slovenský obranca Andrej Sekera dostal po výhre Dallasu v štvrtom zápase finále Západnej konferencie od Alexa Radulova veľkú reťaz s logom Stars za výborné výkony oslabení a obrany. Po výhre v piatom zápase série proti Vegas musel tento prívesok odovzdať ďalej.

Odporúčame:
Musíte vidieť: Veľká reťaz za veľký výkon. Radulov ocenil Sekeru + video

V kabíne texaského tímu vládla výborná nálada po víťazstve 3:2, ktoré posunulo tím do prvého finále Stanleyho pohára za ostatných 20 rokov. Stars pritom v strede tretej tretiny prehrávali 0:2 predtým, ako Jamie Benn a Joel Kiviranta vynútili predĺženie, v ktorom Denis Gurianov rozhodol o triumfe.

Bojnický rodák sa však nakoniec tradičné ocenenie pre najužitočnejšieho hráča tímu po víťaznom zápase nerozhodol dať ani jednému z trojice úspešných strelcov.

„Dnes to boli veľké góly od Chubbyho (Benna), Kiviho (Kivirantu), Denisa (Gurianova)... Kašlať na ne, ja to musím dať sk***enej ruskej mašine,“ povedal Sekera a reťaz venoval za potlesku a burácania spoluhráčov brankárovi Antonovi Chudobinovi.

Chudobin, ktorý mal pôvodne v play-off len kryť chrbát momentálne absentujúcemu Benovi Bishopovi, urobil v pondelok 34 zákrokov a v celej sérii kryl 95,0% striel. V celej dohrávke má bilanciu 12-6 s 92,0% úspešnosťou zákrokov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Andrej SEKERA odovzdal reťaz hráčovi, ktorý si ju po piatom zápase podľa neho najviac zaslúžil. Anton Chudobin bol jedným z dôvodov, prečo sú Stars vo finále! Sumár → https://slovaknhl.sk/47117-sekera-oslavuje-prvykrat-v-kariere-si-zahra-o-stanleyho-pohar.html

Príspevok, ktorý zdieľa SlovakNHL.sk (@slovaknhl_sk),




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 15. 09. 2020 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL