Návrat Byfugliena je nepravdepodobný. Šancu má zrejme len jeden tím

Vyzerá to tak, že skúsený obranca Dustin Byfugliena sa približuje skôr ku koncu svojej kariéry, ako k návratu na ľad. Informuje o tom Elliotte Friedman z televízie Sportsnet.

„Je veľmi nepravdepodobné, že Dustin Byfuglien bude hrať,“ uviedol zámorský expert.

„Tímy sa pýtali. Jeden z nich bol aj Minnesota Wild. Mysleli si, že pretože Byfuglien má veľa väzieb na Minnesotu, že by tam chcel hrať a oni by ho mohli využiť. Sú pravdepodobne jediným tímom, ktorý má šancu, ale rozprával som sa s jeho agentom Benom Hankinson a povedal mi, že je neisté, že ešte niekedy bude Byfuglien hrať.“

Tridsaťpäťročný Američan vynechal celý ročník 2019/20 pre problémy s členkom, s ktorým podstúpil operáciu. Mal preň aj konflikt s Winnipegom, s ktorý sa nakoniec v apríli dohodli na rozviazaní zmluvy. Momentálne je neobmedzeným voľným hráčom.

Byfuglien aj napriek pokročilému veku bol v predošlej sezóne stále platným hráčom. Plusom sú aj jeho skúsenosti, keď v NHL odohral 869 zápasov so ziskom 525 bodov (177+348) a ďalších 66 duelov so ziskom 50 bodov (21+29) pridal v play-off. So Chicagom získal aj Stanleyho pohár.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 27. 09. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL