Melnyk: Senators získajú do 4 rokov Stanleyho pohár

Majiteľ tímu Ottawa Senators Eugene Melnyk má vysoké sebavedomie a je presvedčený o tom, že jeho organizácia vstupuje do novej, úspešnej éry.

„Skutočne verím, že budeme víťazmi Stanleyho pohára do štyroch rokov. Môže sa to stať hocikedy, ale bude to do štyroch rokov,“ povedal Melnyk pre Financial Post.

Napriek tomu, že Senators skončili na posledných dvoch miestach v posledných troch sezónach, organizácie disponuje talentom, ktorý dodáva nádej do budúcna.

Len v tomto roku tím draftoval šesť hráčov v prvých dvoch kolách, vrátane vysoko hodnotených Tuma Stützleho a Jakea Sandersona. V zostave figurujú už teraz talentovaní mladíci, ako Brady Tkachuk či Thomas Chabot.

Ottawa tiež cez trh s voľnými hráčmi získala brankára Matta Murraya, s ktorým podpísala štvorročnú zmluvu v hodnote 25 miliónov amerických dolárov.

Šesťdesiatjedenročný Melnyk si myslí, že okrem výsledkov na ľade sa tieto kroky vedenia odzrkadlia aj na návštevnosti, ktorá nebola v posledných rokoch práve najlepšia.

„Môžem vás uistiť, že aj tím Ottawa Senators, ktorý v posledných rokoch nemal skvelú bilanciu v privádzaní divákov do arény bude mať vypredané,“ poznamenal majiteľ, ktorého tím si chodilo v minulej sezóne do Canadian Tire Centre pozrieť v priemere len 12 618 fanúšikov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 15. 10. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL