Hoffman vraj zvažuje aj podpis jednoročnej zmluvy

Útočník Mike Hoffman zostáva jednou z najväčších rýb medzi neobmedzenými voľnými hráčmi, ktorí stále čakajú na zmluvu. Je pritom ochotná podpísať aj ročný kontrakt. Informoval o tom Elliotte Friedman zo Sportsnet.

Stagnujúci platový strop a ďalšie finančné ťažkosti spôsobené pandémiou koronavírusu dramaticky ovplyvnili situáciu na hráčskom trhu. Mnoho tímov bojuje s platovým stropom a niektoré majú stanovený strop nižšie interne pre obavy z ekonomickej nestability.

Aj taký Taylor Hall nakoniec podpísal ročnú zmluvu za 8 miliónov dolárov s Buffalom pravdepodobne s nádejou, že si na svoje príde o rok. Podobnou cestou by sa pritom mohol vybrať aj Hoffman, ktorý je považovaný za najlepšieho strelca na trhu.

Tridsaťročný Kanaďan zaknihoval 29 gólov a 30 asistencií v 69 zápasoch, ktoré odohral v minulej sezóne za Floridu. Od ročníka 2014/15, v ktorom pôsobil ešte v Ottawe, má priemer 28 gólov na sezónu. V 493 zápasoch kariéry nazbieral 359 bodov (172+187) a v play-off pridal 19 bodov (10+9) v 29 dueloch.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 16. 10. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL