Uvidíme v novej sezóne inverzné retro dresy Flyers a Penguins? + foto

V zámorí sa začalo špekulovať o tom, že by pennsylvánske tímy mohli v budúcej sezóne využiť špeciálne retro dresy. Nešlo by o presné kópie uniforiem využitých v minulosti, ale o ich inverznú podobu.

Inverzné dresy sú založené na dresoch, ktoré tímy Philadelphia Flyers a Pittsburgh Penguins používali v 80. a 90. rokoch minulého storočia. Ich farby sú však obrátené. Na svet sa dostali vďaka úniku na Ebay.

Dres Flyers je založený na tom, ktorý tím začal používať v ročníku 1982/83 a vydržal pri ňom do roku 2001. Zostal oranžový ako originál, ale na pleciach a rukávoch sa vymenila čierna s bielou a tomu zodpovedá aj zmena orámovanie menovky a čísel.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

K reverznému retro dresu by sa v budúcej sezóne mohli uchýliť aj Flyers. Čo naň poviete?

Príspevok, ktorý zdieľa SlovakNHL.sk (@slovaknhl_sk),


Dres Penguins je známy z éry Maria Lemieuxa a Jaromíra Jágra – využíval sa v rokoch 1992 až 1997 a tvoril ho diagonálny nápis „PITTSBURGH“ na čiernom podklade na štýl dresov New Yorku Rangers. Inverzný retro dres je biely a má iné logo na ramenách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Páči sa vám tento dres "obrátený" retro dres? Je možné, že ho v budúcej sezóne uvidíme v akcii...

Príspevok, ktorý zdieľa SlovakNHL.sk (@slovaknhl_sk),


Podľa Chrisa Smitha z icethetics uniknuté fotky dresov naznačujú, že by mohlo ísť o skutočné alternatívne dresy pre budúcu sezónu. Unikli pritom z indonézskeho účtu, pričom práve v Indonézii vyrába značka Fanatics licencované repliky skutočných dresov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 21. 10. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL