Poznáme ďalšie dva inverzné retro dresy pre budúci ročník? + foto

Okrem tímov Philadelphia Flyers a Pittsburgh Penguins by sme už mohli vedieť, ako budú v novej sezóne vyzerať inverzné retro dresy tímov Anaheim Ducks a Vegas Golden Knights.

Anaheim by sa údajne mohol vrátiť k dobre známym alternatívnym dresom z roku 1996, v ktorých by zelenú farbu podkladu nahradila oranžová. Chris Smith z icethetics sa ho na základe v súčasnosti využívanej oranžovej farby rozhodol premaľovať. Výsledok by mohol vyzerať takto:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Takéto alternatívne inverzné retro dresy Ducks by sa vám páčili?

Príspevok, ktorý zdieľa SlovakNHL.sk (@slovaknhl_sk),


Kým nový alternatívny dres kalifornského tímu vznikol na základe slovných popisov, nový dres Vegas unikol ako grafický návrh a upozornil naň SinBin.vegas.

Kým nedávno zverejnená tretia sada dresov bola zlatá, tieto inverzné retro dresy by mali byť červené. Na hrudi bude dominovať alternatívne logo a dizajn dresov bol navrhnutý tak, aby pripomínali dresy tímu Las Vegas Thunder, ktorý absolvoval šesť sezón v IHL.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

"Inverzné retro" by sa malo v novej sezóne týkať aj Vegas...

Príspevok, ktorý zdieľa SlovakNHL.sk (@slovaknhl_sk),



Inverzné retro dresy by podľa Smitha mali byť súčasťou súťažných zápasov budúcej sezóny a mali by sa týkať celej NHL. Tímy by v nich však nastúpili len na jeden alebo dva zápasy.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 23. 10. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL