Islanders sa snažia znížiť náklady. Koho by mohli vymeniť?

Tím New York Islanders hľadá spôsob, ako si znížiť náklady vynaložené na platy hráčov. Informuje o tom Arhur Staple z The Athletic.

Podľa zámorského novinára by to tím z Long Islandu rád dosiahol výmenou hráčov, ako sú Johnny Boychuk (cap-hit: 6,0 mil. USD), Andrew Ladd (5,5 mil. USD), Thomas Hickey (2,5 mil. USD) a možno aj Leo Komarov (3,0 mil. USD).

Problémom pre generálneho manažéra Loua Lamoriella je, že by tímy pravdepodobne mohli žiadať na oplátku voľbu Islanders v prvom kole z budúcoročného draftu, aby pomohli newyorskému tímu znížiť jeho ťažkosti s platovým stropom.

Dôvodom, prečo by si Lamoriello chcel prečistiť platový rozpočet je, že potrebuje vytvoriť miesto pre novú zmluvu pre hviezdneho útočníka Mathewa Barzala, ktorý je stále obmedzeným voľným hráčom.

Staple neverí, že Barzal bude cieľom „offer sheet“, pretože len málo tímov má priestor na urobenie takej veľkej ponuky. Samotní Islanders majú k dispozícii pod stropom ešte 8,9 milióna dolárov, ale zmluvu potrebuje ešte aj obranca Ryan Pulock.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 25. 10. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL