Mohli by Crosby a Malkin čeliť čoskoro ťažkému rozhodovaniu?

Podľa Dana Kingerskiho z Pittsburgh Hockey Now by skúsení hokejisti z jadra tímu Pittsburgh Penguins mohli v posledných rokoch svojich kariér čeliť náročnému rozhodnutiu, keď bude organizácia prechádzať bolestivou prestavbou.

Kingerski poukázal na tím Chicago Blackhawks ako príklad toho, čo sa pravdepodobne stane aj v Pittsburghu. Verí, že okno na úspech sa momentálne zatvára a najskôr v roku 2023 by mohol byť fanúšikom adresovaný podobný list o prestavbe.

Sidney Crosby a Kris Letang by v tom roku mali už 36 rokov, Jevgenij Malkin 37. Vzhľadom na to, že tím nemá dostatok významných nádejí v systéme, by prestavba mohla trvať dlhšie, ako zvyšok kariér týchto hviezd.

To vynára otázku, či by sme mohli hráčov, ako sú Crosby či Malkin vidieť v inom drese. Letang sa už často spájal s odchodom, ale doteraz sa špekulácie nenaplnili. Všetci traja majú vo svojich aktuálnych zmluvách klauzuly, ktoré neumožňujú tímu žiadnu transakciu bez ich súhlasu. Malkinovi a Letangovi končia zmluvy v roku 2022, Crosbymu v roku 2025.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 11. 2020 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL