Reinhart by chcel so Sabres podpísať dlhodobý kontrakt

Napriek tomu, že má za sebou tri sezóny s pokorenou 50-bodovou métou v sérii, útočník Sam Reinhart si nedokázal vyjednať s tímom Buffalo Sabres dlhodobý kontrakt. Tejto skutočnosti si je vedomý a chce ju do budúcna zmeniť.

Dvadsaťpäťročný Kanaďan povedal pre Olean Times Herald, že mu nevadia jednoročné kontrakty, no na druhú stranu cíti, že už toho dokázal dosť na to, aby si od organizácie vyslúžil aj dlhodobý záväzok. Dúfa, že sa ho raz dočká, pretože by chcel zostať v Buffale.

„Myslím si, že každý hráč v týchto časoch by bol otvorený k dlhodobej zmluve. Nanešťastie, nie je tomu tak vždy a nie vždy je to k dispozícii. Mne určite nevadí hrať pod krátkodobými zmluvami tak, ako tomu bolo vždy,“ povedal Reinhart.

„Urobil som toho veľa, za čo by som chcel byť ocenený, a určite tu chcem byť dlhodobo. O tom niet pochýb. Myslím si, že som sa osvedčil vo všetkom? Nie, určite nie. Nemyslím si, že to nemôže povedať nikto, koho tím mal takú úroveň alebo taký nedostatok úspechov.“

Reinhart po dvojročnej zmluve s priemernou hodnotou 3,35 milióna dolárov podpísal 25. októbra jednoročný kontrakt v hodnote 5,2 milióna dolárov. V poslednom ročníku odohral 69 zápasov, v ktorých strelil 22 gólov a pridal 28 asistencií.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 11. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL