Green dúfa, že sa s Canucks dohodne na novej zmluve

Travis Green dal jasne najavo, že chce zostať hlavným trénerom tímu Vancouver Canucks ešte dlhý čas. Stalo sa tak týždeň po tom, čo generálny manažér Jim Benning povedal, že pandémia vplýva na potenciálne predĺženie zmluvy, z ktorej už zostáva platný len rok.

„Rozumiem tomu. Mal som s Jimom nejaké rozhovory a o niektorých veciach sme sa bavili. Pre mňa je najdôležitejšie to, aby sme boli na rovnakej strane a na nej sme od prvého dňa. To, že chce Jim so mnou podpísať novú zmluvu, sedí s tým, čo chcem urobiť ja,“ povedal Green pre Sportsnet.

Canucks najali Greena v roku 2017 po tom, čo predošlé štyri sezóny strávil na lavičke ich záložného tímu v nižšej AHL. V poslednej sezóne doviedol tím k prvému víťazstvu v play-off od roku 2011 a je dôležitou súčasťou prestavby mužstva.

„Keď som prvýkrát prišiel do Vancouveru, rozprávali sme sa o budovaní tohto tímu a robení poriadnych krokov, aby sme to dokázali,“ skonštatoval štyridsaťdeväťročný kormidelník.

„Stále chcem viesť tento tím a vyhrávať vo Vancouveri, nie len teraz a v budúcom roku, ale dlhodobo. Uvidíme, ako sa to počas pandémie vyvinie. Keď sa ma opýtate, či chcem zostať vo Vancouveri, tak samozrejme, že chcem. O tom ani nepochybujem. Neviem si predstaviť zisk Stanleyho pohára v inom mesta, ako vo Vancouveri.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 11. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL