Brankár Senators sa stále nezotavil z otrasu mozgu

Tréner brankárov tímu Ottawa Senators, Pierre Groulx, povedal, že Anders Nilsson stále bojuje so symptómami otrasu mozgu a jeho chytanie v nadchádzajúcej sezóne by mohlo byť následkom toho v ohrození.

„Momentálne je to status quo. Má dobré dni aj zlé dni. Stále sa to týka bolestí hlavy, krku a videnia. Budeme čakať na to, kým príde do Ottawy a uvidíme, ako na tom je,“ povedal Groulx pre Ottawa Citizen.

„Keď sa zranil, podával mimoriadne výkony. Je to sklamaním aj preto, že je to taký skvelý chlapík. Nechcete vidieť, aby sa to stalo, ale je to zranenie, pri ktorom musíte dávať zdravie na prvé miesto. Uvidíme, čo sa stane, keď príde do Ottawy.“

Tridsaťročný Švéd utrpel otras mozgu 16. decembra a v akcii sme ho už odvtedy nevideli. V novom ročníku mal plniť pozíciu náhradníka Matta Murraya, ktorého tím získal cez trh s voľnými hráčmi.

Ak by Nilsson, ktorý mal v 20 zápasoch minulej sezóny 90,8% úspešnosť zákrokov, nebol k dispozícii, tím má iné možností pre post brankárskej dvojky, najmä Marcusa Högberga a Joeyho Daccorda.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 20. 11. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL