Agent: Pre voľných hráčov nemá zmysel podpisovať zmluvy teraz

Na trhu máme stále niekoľko neobmedzených voľných hráčov, ktorí oplývajú talentom. Jeden z prominentných agentov verí, že je to preto, lebo NHL a Hráčska asociácia majú problém dohodnúť sa spoločne na plánoch pre ročník 2020/21.

„Na začiatku novembra tímy volávali každý deň. Teraz je to každý druhý. Stále prejavujú záujem, ale niektoré z nich len čakajú. A v niektorých prípadoch to robíme aj my. Tiež chceme čakať,“ povedal pre The Athletic agent, ktorý chcel zostať v anonymite.

„Chceme vidieť, ako sa to vyvinie. V tomto bode nedáva zmysel, aby sme niečo robili, kým nebudeme vedieť, ako to bude. Ak by sme chceli už podpísať zmluvu, tak sme to už mohli urobiť. Ale aj tie tímy, s ktorými sme zmluvu podpísať mohli, neurobili nič. Je to na dlho. Vyzerá to, akoby tam bolo 31 ľudí na tanec, ale nemali by žiadnych tanečných partnerov.“

Medzi zvučné mená na trhu patria tridsaťgólový strelec Mike Hoffman, ako aj Mikael Granlund, Anthony Duclair, Andreas Athanasiou, Sami Vatanen a ďalší.

NHL si udržuje nádej, že nový ročník odštartuje na začiatku januára, no nedostatok pokroku v posledných dňoch vyvoláva obavy, či tomu tak skutočne aj bude.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 12. 2020 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL