Patrick je pripravený. Derby bude jeho prvý zápas za viac ako 21 mesiacov

Mladý útočník Philadelphie Nolan Patrick v pondelok vyhlásil, že je pripravený na návrat do akcie. Stihne už otvárací zápas sezóny proti rivalovi z Pittsburghu, ktorý sa odohrá v stredu.

Pre niekdajšiu draftovú dvojku bude pennsylvánske derby prvým zápasom po viac ako 21 mesiacoch, počas ktorých sa vyrovnával s problémami s migrénou. Naposledy si zahral 2. apríla 2019. V nedeľnom modelovom zápase nastupoval ako center útoku s Jamesom van Riemsdykom a Jakubom Voráčkom.

„Urobil som tam pár chýb, ale moja energia na tom bola celkom dobre. Myslím si, že naša formácia sa vytvorila niekoľko streleckých šanci. Užil som si tam zábavu. Cítim sa skutočne dobre a som pripravený na stredu,“ povedal Patrick, ktorý v modelovom zápase skóroval.

Spokojný s jeho herným prejavom po takom dlhom výpadku bol aj tréner Alain Vigneault: „Myslím si, že na ľade urobil veľa správnych vecí. Myslím si, že ten útok si vytvoril súhru a mal niekoľko dobrých momentov. Pre neho aj pre náš tím to bol krok správnym smerom.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 01. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL