Tréner Ottawy: Niektorí hráči asi berú miesto v zostave za samozrejmosť

Hlavný tréner tímu Ottawa Senators, D.J. Smith, nebol spokojný s herným prejavom niektorých svojich zverencov a po pondelkovej prehre 1:7 s Vancouverom pohrozil zmenami v zostave.

„Máme niekoľkých hráčov, ktorý možno berú svoju pozíciu v NHL za samozrejmosť a musíme nájsť správnu kombináciu,“ povedal Smith pre TSN po piatej prehre v sérii.

„A musíme dať zase niektorým iným chlapcom nejakú príležitosť, aby sme videli, či chcú hrať o trochu snaživejšie ako niektorí hráči, ktorí hrávajú teraz.“

Canucks nepotrebovali svoje úderné presilovky, aby vyhrali – šesť gólov strelili v hre piatich proti piatim a jeden v oslabení.

Matt Murray zažil svoj prvý pokazený štart v novom drese, keď inkasoval sedem gólov len po druhý raz a po prvýkrát od ročníka 2016/17. Smith rozmýšľal, že by ho v druhej tretine vystriedal, no nakoniec sa rozhodol pre tvrdší prístup.

„Musí nájsť spôsob, akým sa cez to dostať. Určite to nebol pre neho veľmi dobrý zápas, ale viete čo? Musel nájsť cestu, ako sa cez to dostať a ako za nás bojovať,“ poznamenal Smith.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 26. 01. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL