Pacioretty spečatil prvý hetrik vo Vegas pekným gólom, ktorým tímu zaistil bod + video

Občas sa stane, že ani hetrik nepomôže k víťazstvu. Príkladom je aj utorkový zápas Vegas, v ktorom však trojgólový výkon Maxa Paciorettyho pomohol aspoň k bodu. Golden Knights prehrali so St. Louis 4:5 po nájazdoch.

Tridsaťdvaročný Američan začal cestu za svojím siedmym hetrikom v kariére v druhej minúte druhej tretiny, keď znižoval na 2:3. Jeho ďalšie dva góly prišli v druhej polovici tretej tretiny a vynútil nimi predĺženie, keď v 51. minúte znížil na 3:4 a o šesť minút neskôr stav vyrovnal. Bolo to po ukážkovej spolupráci celého tímu.

„Ten tretí gól bol skvelý. Každá jedna osoba na ľade v ňom mala prsty. Zapojil sa do útoku aj obranca, ako to už v tejto lige býva u každého tímu. Snažíme sa, aby nám obrancovia pomáhali aj ofenzívne. Marty (Alec Martinez) prikorčuľoval k bráne a každý na svete, okrem mňa a neho, si myslel, že bude strieľať. On však urobil úžasnú prihrávku a ja som zakončil do odkrytej brány,“ povedal Pacioretty.

Pacioretty, ktorý predošlé hetriky dosiahol ešte ako hráč Canadiens, strelil v prvých siedmich zápasoch sezóny už šesť gólov, s ktorými sa delá spolu s Mikkom Rantanenom z Colorado o ligové vedenie. Pridal k nim aj asistenciu.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 27. 01. 2021 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL