Sabres sa pred duelom zranil Eichel, v ňom aj brankár + video

Tím Buffalo Sabres vstúpil do štvrtkového zápasu proti New Jersey bez hviezdneho útočníka Jacka Eichela. V dueli štartoval v bráne Linus Ullmark, no ten pre zmenu nebol na ľade, keď sa duel končil. Obaja utrpeli zranenia dolnej časti tela.

Eichel sa zapojil do predzápasového zahrievania, ale v zostave ho nakoniec nahradil Tage Thompson.

O ňom tréner Ralph Krueger neskôr povedal, že sa s ním jeho zverenec vyrovnáva od tréningového kempu. Ešte niekoľko dní dozadu pritom kormidelník hovoril, že zranený nie je a slabšie výkony vysvetlil možným nedostatkom sebadôvery.

Dvadsaťštyriročný Američan zaznamenal len dva góly v prvých 16 zápasoch ročníka po tom, čo ich vlani nastrieľal 36. Dokopy nazbieral zatiaľ 14 bodov.

Ullmark chytal v prvej tretine zápasu proti Devils, v ktorej zastavil všetkých 15 striel, ktorým čelil. Od druhej tretiny ho však nahradil Carter Hutton. Sabres nešpecifikovali, aký druh zranenia utrpel. Po šiestich minútach hry sa však z ľadu postavil s problémami, keď sa lapačkou naťahoval po strele Nica Hischiera.

OH MY - WHAT A SAVE#LetsGoBuffalo Linus Ullmark with a glorious save here ... he is shaken up. Trainer out with him now.

He appears to be fine and staying in the game.
@MSGNetworks pic.twitter.com/fm1I9yLsuq

— Here's Your Replay (@HeresYourReplay) February 26, 2021



Autor: Jozef Struhár | Vydané: 26. 02. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL